Speciaal voor u op maat gemaakt

Italiaanse kerstpakketten

Italiegroothandel.nl is hèt adres voor Italiaanse kerstpakketen en relatiegeschenken. Italiegroothandel.nl beschikt over een groot assortiment aan originele Italiaanse kerstpakketten. Van eenvoudige pandoro met prosecco tot en met uitgebreide luxe food, wijn en non-food kerstpakketten.

Uiteraard denkt Italiegroothandel.nl graag met u mee om een pakket op maat te maken, zodat uw klanten en/of medewerkers een origineel kerstpakket krijgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Italiaanse relatiegeschenken

Ook in Italiaanse relatiegeschenken kan Italiegroothandel.nl in uw behoefte voorzien. Denk hierbij aan stickers met een eigen logo, tassenhangers en sleutelhangers. Door de samenwerking met het creatieve bureau Italia Promotion kan er ook in op maat gemaakt origineel drukwerk worden voorzien, al dan niet in combinatie met een relatiegeschenk.

Wilt u meer inspiratie en/of informatie? Neem dan contact met ons op.


Italiaanse kerstpakketten

Italiegroothandel.nl beschikt over een breed assortiment aan originele Italiaanse kerstpakketten. Wilt u meer info? Neem contact met ons op.

Pandoro, Panettone en Prosecco

Traditionele Italiaanse Kerstmis vier je met Pandoro, Panettone en natuurlijk Prosecco. Deze originele Italiaanse kerstcake mag niet ontbreken tijdens de kerstdagen. Bekijk ons assortiment!